Alkam d.o.o. logotip

Notranje predelne stene – fleksibilnost v vsakem trenutku

V podjetju nudimo izdelavo in montažo notranjih predelnih sten z lesenim oziroma kovinskim polnilom ali steklom povsem po meri in specifičnih željah naročnika.

Notranje predelne stene lahko kadarkoli premaknete, tudi med tekočim poslovanjem. Predelne stene ustvarjajo nove prostore – ustvarite trajnostno delovno okolje z enostavnim odzivom na spremembe v organizacijski  strukturi ali delovnih procesih!

Alkam d.o.o. Predelne stene les steklo

Vgradnja steklenih predelnih sten za vsak arhitekturni projekt

Namestitev steklenih sten je izredno prilagodljiva dani arhitekturi prostora in željam naročnika. Montaža se lahko izvaja pred in po finalni obdelavi stropov, sten in tlakov, hkrati pa je demontaže steklenih sten dokaj preprost in nemoteč postopek. Izvedba steklenih sten je zelo raznolika, od fiksnih sistemov zasteklitev, preko zasteklitvenih sistemov z odprtinami, vse do zložljivih sistemov zasteklitev.
Steklene predelne stene imajo izjemno sofisticiran in eleganten videz, nameščamo pa jih predvsem v hodnikih, vetrolovih, avlah, pisarnah in podobnih prostorih, kjer:
 
  • je potrebna separacija,
  • je zaželena večja preglednost,
  • želimo ustvariti občutek odprtosti in povezanosti,
  • želimo ohraniti naravno svetlobo.
 
Steklene predelne stene so zaradi zagotavljanja večje varnosti izdelane iz kaljenega ali laminiranega  stekla, ki je bolj odporno na udarce in upogibe, zagotavljajo pa tudi dobro zvočno izolacijo.

Notranje predelne stene s polnili

Predelne stene s polnili so odlična izbira v primerih, ko želimo v steni skriti elektroinštalacije ali ustvariti večjo razgibanost prostorov. Estetsko dovršene so lahko tudi predelane stene, kjer vertikalno ali horizontalno kombiniramo steklo in druga polnila.
Alkam d.o.o. Predelne stene z zaluzijami 2 scaled

Notranja predelna stena ALKAM 5

Montažno – demontažna notranja predelna stena ALKAM 5 je izdelana iz lakiranih ali eloksiranih aluminijastih profilov. Zapolnjena je lahko s steklom ali z dvojnimi ivernimi polnili debeline 13 in 16 mm z vmesno izolacijo debeline 30 mm. Finalna obdelava ivernih polnil je lahko furnir, PVC tapeta ali ultrapas.

Večina naročnikov se odloča za steklene predelne stene s prozornim dvojnim steklom debeline 4 in 6 mm, medprostor 30 mm.

Med stekla je možno vgraditi vmesne žaluzije z dvižnimi ali vrtljivimi lamelami.

Alkam d.o.o. IMGP7415 scaled

Vrata notranjih predelnih sten s standardnim okovjem

V steno vgrajena vrata so lahko opremljena s standardnim okovjem, kljuko in cilindrično ključavnico. V steno je prav tako možno vgraditi omare. Standardni vertikalni raster je 980 mm, ki omogoča, da se razpored vrat, omar, polnil in stekla poljubno menja. Tako je možno steno hitro in enostavno demontirati in ponovno zmontirati na drugem mestu. Na željo naročnika je lahko vertikalni raster tudi večji ali manjši.

Povpraševanje
Hvala!

Prejeli smo vaše sporočilo.
Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.