Alkam d.o.o. logotip

Steklene ograje in nadstreški - vrhunska proizvodnja

Pri izbiri steklenih nadstreškov in steklenih ograj je pomembno upoštevati kakovost stekla in način namestitve, da zagotovimo varnost in trajnost rešitve.

Steklene ograje - za elegantne & moderne domove in druge objekte

Pri steklenih ograjah je veliko različnih možnost uporabe stekel in načinov pritrjevanja.
Montaža je lahko med stebrički, pred stebrički, na nosilce ali v poseben sistemski profil.
Montaža steklene stopniščne ograje je lahko izvedena v alu sistemski profil ali na posebna pritrdila iz nerjavečega jekla s strani balkona ali stopnic. Možna je tudi konzolna montaža steklene ograje v poseben profil, ki je vtopljen v estrih ali na že položeno podlago. Steklene ograje so narejene izključno iz kaljenega lepljenega stekla.

Naši strokovnjaki rešijo tudi najzahtevnejše detajle vključno z dimenzioniranjem nosilne konstrukcije in steklenih elementov. Certificirani in standardizirani sistemi steklenih ograj ter kakovostna izvedba pa so garancija za njihovo dolgo življenjsko dobo.

Visokokakovostne steklene ograje pestrih oblik 

Za specifični vizualni učinek ograje poskrbi poigravanje z višino in obliko ograje, ter zaključek oziroma ročaj ograje, ki je lahko različnih oblik in izdelan iz različnih materialov.

Stekleni nadstreški - inovativnost in eleganca za vaš zunanji prostor

Stekleni nadstreški so moderna rešitev za zaščito pred soncem in dežjem, hkrati pa omogočajo tudi več naravne svetlobe v notranjosti.

Visoko kakovostni sistemi in materiali, tako konstrukcije, okovja kot stekla, zagotavljajo varnost in dolgo življenjsko dobo nadstreškov. Stekleni nadstreški imajo eleganten in lahkoten videz, so trpežni in odporni na vremenske vplive.

Vrhunski izgled stavbe z nadstreškom zagotavlja vpetje stekla v profil, ki je vgrajen v fasado (v sloj toplotne izolacije). Pogosta izbira arhitektov je tudi način pritrditve nadstreška z jeklenico (vidno ali nevidno vpetje). Steklo, ki se uporablja za nadstreške, je lahko transparentno, potiskano (z vzorci pike, črte, krogi…) ali refleksno.

Povpraševanje
Hvala!

Prejeli smo vaše sporočilo.
Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.